Blogin takana

Hei!
  
Vuonna 2017 olen mukana Ylen kanssa yhteistyössä toteutetussa
Kirjablogit ja 101 kirjaa-hankkeessa 80 muun kirjabloggaajan kanssa. 
Olen Niina Tolonen, 30-vuotias lukutoukka. Nautin usein aamuun asti venyvistä nojatuolisekkailuista kirjojen maailmoissa. Minut voi löytää usein myös käsityön tai tietokoneen äärestä, sillä nautin paljon virkkaamisesta ja korujen tekemisestä sekä sellaisista peleistä kuin Fallout-sarja, Vampire the Masquerade - Bloodlines, Telltalen The Walking Dead-sarja, The Last of Us ja Bioshock
  
Yöpöydän kirjat on perustettu 10.5.2011 halusta jakaa lukukokemuksia, keskustella kirjoista ja vaihtaa vinkkejä toisten lukijoiden kanssa. Olen aina ollut kirjojen ystävä ja blogin perustamisesta lähtien olen lukenut satoja romaaneja, runoja, novelleja, sarjakuvia ja tietokirjoja. Eniten esille nouseva genre on nuorten aikuisten eli Young Adult (YA) dystopia. Lukumakuni on kuitenkin varsin laaja, kattaen mm. klassikot, eri aikakausille sijoittuvat enemmän tai vähemmän fiktiiviset romaanit, scifin sekä mangan. Pääasiassa luen suomeksi, vaikka toisinaan tartun myös englanninkielisiin teoksiin.
  
Lukemani kirjat ovat enimmäkseen kirjastolainoja. Lisäksi löydän luettavaa omista, siskojeni ja ystävieni kirjahyllyistä. Osan uutuusteoksista saan arvostelukappaleina, joista spefin osalta kirjoitan kritiikkejä blogin lisäksi Risingshadow-sivustolle. Merkitsen jokaiseen postaukseen mitä kautta kirja on päätynyt luettavakseni. Luen kuitenkin vain niitä kirjoja, jotka minua oikeasti kiinnostavat, eli koen mielipiteideni pysyvän aitoina riippumatta mitä kautta teokset olen saanut. Blogin vasemmassa sivupalkissa oleva "Mistä minulle" tägilista kertoo kirjan alkuperän. 
  
Minulle saa suositella sekä tarjota luettavaksi ja kommentoitavaksi teoksia myös mukavuuskynnykseni ulkopuolelta. Yhteydenotot ja kysymykset voi lähettää osoitteeseen myytillinen (a) gmail.com.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti